Anna Bülow
Julisteet, Sisustus, Skandinaavinen sisustus

Anna Bülow – koskettavia taideteoksia elämästä!

Anna Bülow on Norjassa työskentelevä ruotsalainen taiteilija, jonka taideteokset ja printit puhuttelevat ympäri maailmaa. Anna on tehnyt taidetta yli 20 vuoden ajan ja hänen inspiraationsa lähteenä toimivat elämän iankaikkiset kysymykset – elämän vakavuuden kauneus, uskallus olla haavoittuvainen, naisellisuus ja ihmisten välinen sanaton kommunikaatio ovat muun muuassa toistuvia ainesosia Annan töissä

Anna Bülow juliste

Anna Bülow juliste

 

Anna Bülowin kauniit teokset ovat täynnä elämän symboleita, joista jokainen palanen yhtä lailla piilottaa kuin paljastaa monikerroksisia tarinoita.

” Taideteokseni ovat tarinoita elämästä. Hetkistä, joita haluan muistaa. Hetkistä, joita en voi unohtaa”.

Teosten hillitty värimaailma, aistikkuus ja monimuotoisuus koskettavat suoraan katsojan sydäntä. Ne saavat meidät herkistymään ja etsimään teoksista jotakin, sen pienen palasen, johon meistä jokainen voi samaistua.

 

 

 

Anna Bülow Fire Flie

Anna Bülow Fire Flie

 

Annan taiteesta kirjoitettua!

“Voiko tuska ja suru olla kaunista? Voiko elämän vaikeimpia asioita ja aikoja vangita – ja tehdä siitä jotakin ihmeellistä ja upeaa? Anna välittää voimakkaita tarinoita – yksinäisyydestä ja ystävyydestä.”

“Annan taide ja piirustukset osuvat suoraan sydämeen. Se sattuu. Anna muistuttaa meitä, että olemme elossa. Se on hyvä.”

 

 

 

Anna Bülowin upeita julisteita löydät nyt nettikaupastamme. Osa teoksista on numeroituja ja signeerattuja ja niitä on saatavana vain rajoitettu erä. Tutustu teoksiin täällä ja löydä oman elämäsi tarina!