Maksutavat

Verkkokaupassamme on käytössä Klarna Checkout-palvelu.

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna lasku, Klarna tili, korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia) – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai [email protected].

 

Toimitustapa ja -kulut

Toimitamme tuotteita Suomeen ja Ahvenanmaalle. Tilausten toimittamiseen käytämme Postia. Lähetyksen voi myös noutaa verkkokaupan toimipisteestä. Mikäli toimitus halutaan Suomen ulkopuolelle tai sinulla on muuta kysyttävää toimitustavoista otathan yhteyttä [email protected].

Toimituskulut

Kirje 2,50 €

Tilatessasi pelkästään kortteja ja/tai feikkitatuointeja, valitse toimitustavaksi kirje.

Postipaketti 7,90 €

Toimitamme kaikki lähetykset postipakettina, joita voi seurata lähetystunnuksella. Postipaketit toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaasi. Posti lähettää sinulle saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun lähetys on noudettavissa postitoimipaikasta.

Postin kotiinkuljetus 14,90 €

Tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi sinulle sopivaan aikana klo 9.00-21.00. Palveluun sisältyy aina puhelinsoitto kuljetusyhtiöltä (Posti) jakeluajankohdan sopimiseksi. Kotipaketti saapuu pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä. Huom. valitessasi tämän vaihtoehdon tarkista, että olet antanut myös puhelinnumerosi.

Nouto liikkeestä 0 €

Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat noutaa tilauksesi verkkokaupan varastosta osoitteesta Kauppalankatu 2 05800 Hyvinkää . Kun tilauksesi on valmis, olemme sinuun yhteydessä sopiaksemme noutoajankohdan.

Tuotteesi postitetaan normaalisti 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Poikkeuksen muodostavat loma-ajat, joista ilmoitamme erikseen kaupan sivuil