Anand-säilytyspurkki, puusta, ruskea, House Doctor

13,00  sis. ALV

 

  • Koko: kork. 21 cm, halkaisija 18 cm
  • Materiaali: Paulownia-puu, tinaa

Varastossa

Kuvaus

Kuvaus

House Doctorin Anand- säilytyspurkki näyttää paitsi luonnolliselta kauniilta, myös todelliselta monipuoliselta. Puusta valmistettu Anand huomataan kaikkialla ja siitä tulee siten katseenvangitsija. Mutta Anandilla on enemmän tarjottavaa. Astiaa voidaan käyttää missä tahansa huoneessa, ja se tarjoaa runsaasti tilaa puulusikoille, hiusharjoille, käsityö- tai taidetarvikkeille – kauniille astialle, joka luo järjestyksen kaikkialla.

Huomaa, että luonnontuotteissa voi olla värivaihteluita / poikkeamia, eikä niihin voida vaikuttaa.

 

TUOTETIEDOT

  • Koko:kork. 21 cm, halkaisija 18 cm
  • Materiaali:Paulownia-puu, tinaa
Toimitus
Toimitamme tuotteita Suomeen ja Ahvenanmaalle. Tilausten toimittamiseen käytämme Postia. Tuotteesi postitetaan normaalisti 2-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Poikkeuksen muodostavat loma-ajat, joista ilmoitamme erikseen kaupan sivuilla. Lähetyksen voi myös noutaa verkkokaupan toimipisteestä.

Toimituskulut

Kirje 3,20 €
Tilatessasi pelkästään kortteja, valitse toimitustavaksi kirje.

Postipaketti 5,90 €
Toimitamme kaikki lähetykset postipakettina, joita voi seurata lähetystunnuksella. Postipaketit toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaasi. Posti lähettää sinulle saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun lähetys on noudettavissa postitoimipaikasta.

Postin kotiinkuljetus 12,90 €
Tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi sinulle sopivaan aikana klo 9.00-21.00. Palveluun sisältyy aina puhelinsoitto kuljetusyhtiöltä (Posti) jakeluajankohdan sopimiseksi. Kotipaketti saapuu pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä. Huom. valitessasi tämän vaihtoehdon tarkista, että olet antanut myös puhelinnumerosi.

Nouto verkkokaupan toimipisteestä 0 €
Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat noutaa tilauksesi verkkokaupan toimipisteestä osoitteesta Luhtatie 4 G 05810 Hyvinkää. Kun tilauksesi on valmis, olemme sinuun yhteydessä sopiaksemme noutoajankohdan.