Gift box 4xmausteet Nikolas Vahe

37,00  sis. ALV

  •  The box contains the following four blends:
    Salt / French Sea Salt
    Salt / Parmesan Cheese and Basil
    Salt / The Secret Blend
    Pepper / The Mixed Blend

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 104980710 Osastot: , ,
Kuvaus

Kuvaus

Juhlistaaksemme Nicolas Vahén 10 vuotta ja rakkauttamme hyvään ruokaan The Favourite Collection Box tarjoaa sinulle neljä suosituinta suola- ja pippurisekoituksemme.
Padosta pihveihin, salaatteihin ja pastaruokiin – nämä neljä sekoitusta antavat viimeisen silauksen monipuoliseen ateriaan ja tekevät omasi hyvästä gourmet-ruokiin.
Huolella valitut sekoitukset nostavat jokapäiväisiä ruokiasi unohtumattomiksi elämyksiksi perheellesi ja illallisvieraillesi.
Jokaisessa myllyssä on keraaminen mylly, josta saat hienoksi jauhettuja mausteita. Tämä vapauttaa öljyt lisäämään aromia ja makua ruokillesi.
Toimitus
Toimitamme tuotteita Suomeen ja Ahvenanmaalle. Tilausten toimittamiseen käytämme Postia. Tuotteesi postitetaan normaalisti 2-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Poikkeuksen muodostavat loma-ajat, joista ilmoitamme erikseen kaupan sivuilla. Lähetyksen voi myös noutaa verkkokaupan toimipisteestä.

Toimituskulut

Kirje 3,20 €
Tilatessasi pelkästään kortteja, valitse toimitustavaksi kirje.

Postipaketti 5,90 €
Toimitamme kaikki lähetykset postipakettina, joita voi seurata lähetystunnuksella. Postipaketit toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaasi. Posti lähettää sinulle saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun lähetys on noudettavissa postitoimipaikasta.

Postin kotiinkuljetus 12,90 €
Tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi sinulle sopivaan aikana klo 9.00-21.00. Palveluun sisältyy aina puhelinsoitto kuljetusyhtiöltä (Posti) jakeluajankohdan sopimiseksi. Kotipaketti saapuu pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä. Huom. valitessasi tämän vaihtoehdon tarkista, että olet antanut myös puhelinnumerosi.

Nouto verkkokaupan toimipisteestä 0 €
Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat noutaa tilauksesi verkkokaupan toimipisteestä osoitteesta Luhtatie 4 G 05810 Hyvinkää. Kun tilauksesi on valmis, olemme sinuun yhteydessä sopiaksemme noutoajankohdan.