High kori Muubs

109,90  sis. ALV

  • Koko: 27x30xH60cm
  • Väri: nature
  • Materiaali: vesihyasintti

 

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1123001201 Osastot: , ,
Kuvaus

Kuvaus

 

Korkea kori käsinkudottua vesihyasintia.
Käytä koria wc-paperin, pledien tai muiden kodintekstiilien säilyttämiseen. Käytätkö koria wc-paperin säilytykseen, puista kahvaa voidaan käyttää toimivana wc-paperipidikkeenä.
Luonnonvärinen kori rikkoutuu kylpyhuoneen steriileillä pinnoilla ja lisää lämpimän tunteen.
Koska korkeat vesihyasinttikorit ovat käsintehtyjä, ei kaksi samanlaista koria ole, ja jokaisella yksittäisellä korilla on oma ilmeensä, jonka ovat luoneet lahjakkaat käsityöläiset, jotka ovat kudoneet luonnonvesihyasinttia.

Toimitus
Toimitamme tuotteita Suomeen ja Ahvenanmaalle. Tilausten toimittamiseen käytämme Postia. Tuotteesi postitetaan normaalisti 2-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Poikkeuksen muodostavat loma-ajat, joista ilmoitamme erikseen kaupan sivuilla. Lähetyksen voi myös noutaa verkkokaupan toimipisteestä.

Toimituskulut

Kirje 3,20 €
Tilatessasi pelkästään kortteja, valitse toimitustavaksi kirje.

Postipaketti 5,90 €
Toimitamme kaikki lähetykset postipakettina, joita voi seurata lähetystunnuksella. Postipaketit toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaasi. Posti lähettää sinulle saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun lähetys on noudettavissa postitoimipaikasta.

Postin kotiinkuljetus 12,90 €
Tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi sinulle sopivaan aikana klo 9.00-21.00. Palveluun sisältyy aina puhelinsoitto kuljetusyhtiöltä (Posti) jakeluajankohdan sopimiseksi. Kotipaketti saapuu pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä. Huom. valitessasi tämän vaihtoehdon tarkista, että olet antanut myös puhelinnumerosi.

Nouto verkkokaupan toimipisteestä 0 €
Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat noutaa tilauksesi verkkokaupan toimipisteestä osoitteesta Luhtatie 4 G 05810 Hyvinkää. Kun tilauksesi on valmis, olemme sinuun yhteydessä sopiaksemme noutoajankohdan.