Back
Edellinen tuote
Kulho Valley S Valley-kulho, S, Muubs 10,00  sis. ALV

Omena-kortti, Rilla Tervonen

1,00  sis. ALV

 

• Kortissa teksti Sinä olet paras lahja

• Kortti on Suomessa suunniteltu ja painettu mattapintaiselle kartongille

• Koko 10 x 15 cm

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): RTB-3 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Kuvaus

Kuvaus

Sinä olet paras lahja

Rilla Tervosen tuotteet ovat syntyneet rakkaudesta luontoon ja ihmisiin. Korteista huokuu suomalaisuuden ydin, luonto sellaisenaan kuin me kaikki haluamme sen tuntea. Koskettavat tekstit korteissa ilahduttavat, lohduttavat ja tukevat niin itseäsi kuin läheisiäsi kaikissa elämän tilanteissa.

Kortit on suunniteltu ja painettu Suomessa mattapintaiselle kartongille. Kortin koko on 10×15 cm ja siinä on persoonalliset pyöristetyt reunat. Kortin takapuolella on osoiteviivoitus.

 

TUOTETIEDOT

  • Koko: 10 x 15 cm
Toimitus
Toimitamme tuotteita Suomeen ja Ahvenanmaalle. Tilausten toimittamiseen käytämme Postia. Tuotteesi postitetaan normaalisti 2-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Poikkeuksen muodostavat loma-ajat, joista ilmoitamme erikseen kaupan sivuilla. Lähetyksen voi myös noutaa verkkokaupan toimipisteestä.

Toimituskulut

Kirje 3,20 €
Tilatessasi pelkästään kortteja, valitse toimitustavaksi kirje.

Postipaketti 5,90 €
Toimitamme kaikki lähetykset postipakettina, joita voi seurata lähetystunnuksella. Postipaketit toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaasi. Posti lähettää sinulle saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun lähetys on noudettavissa postitoimipaikasta.

Postin kotiinkuljetus 12,90 €
Tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi sinulle sopivaan aikana klo 9.00-21.00. Palveluun sisältyy aina puhelinsoitto kuljetusyhtiöltä (Posti) jakeluajankohdan sopimiseksi. Kotipaketti saapuu pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä. Huom. valitessasi tämän vaihtoehdon tarkista, että olet antanut myös puhelinnumerosi.

Nouto verkkokaupan toimipisteestä 0 €
Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat noutaa tilauksesi verkkokaupan toimipisteestä osoitteesta Luhtatie 4 G 05810 Hyvinkää. Kun tilauksesi on valmis, olemme sinuun yhteydessä sopiaksemme noutoajankohdan.