-40%MYYTY

Reuna-kori, M, valkoinen, Anno

30,00  sis. ALV

 

• Käsin valmistettu ovaalinmuotoinen meriruohokori persoonalliseen säilytykseen ja kodin sisustukseen

• Luontaisten sävyerojen vuoksi jokainen tuote on yksilöllinen

• Pituus 80 cm, leveys 43 cm, korkeus 18 cm

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 10824 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,
Kuvaus

Kuvaus

Reuna-kori on meriruohosta käsin valmistettu ovaalinmuotoinen säilytyskori kaikenlaiseen säilytykseen ja somistukseen. Persoonallisen korin reunoissa on kahvat, ja se toimii loistavasti myös tarjottimen tapaan. Luonnonmateriaalista valmistetussa tuotteessa on luontaisia sävyeroja, jonka vuoksi jokainen kori on yksilöllinen.

Reuna-kori on saatavana kahdessa eri koossa.

Kaikki Anno-tuotteet tehdään pääosin luonnonmateriaaleista tai huolellisesti valituista kierrätyskuiduista. Tuotteissa ei käytetyä kierrätyskuituja, jotka saattavat sisältää esimerkiksi haitallisia väriaineita.

 

TUOTETIEDOT

  • Koko: pituus 80 cm, leveys 43 cm, korkeus 18 cm
  • Materiaali: meriruoho
  • Väri: natural/valkoinen
Toimitus
Toimitamme tuotteita Suomeen ja Ahvenanmaalle. Tilausten toimittamiseen käytämme Postia. Tuotteesi postitetaan normaalisti 2-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Poikkeuksen muodostavat loma-ajat, joista ilmoitamme erikseen kaupan sivuilla. Lähetyksen voi myös noutaa verkkokaupan toimipisteestä.

Toimituskulut

Kirje 3,20 €
Tilatessasi pelkästään kortteja, valitse toimitustavaksi kirje.

Postipaketti 5,90 €
Toimitamme kaikki lähetykset postipakettina, joita voi seurata lähetystunnuksella. Postipaketit toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaasi. Posti lähettää sinulle saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun lähetys on noudettavissa postitoimipaikasta.

Postin kotiinkuljetus 12,90 €
Tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi sinulle sopivaan aikana klo 9.00-21.00. Palveluun sisältyy aina puhelinsoitto kuljetusyhtiöltä (Posti) jakeluajankohdan sopimiseksi. Kotipaketti saapuu pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä. Huom. valitessasi tämän vaihtoehdon tarkista, että olet antanut myös puhelinnumerosi.

Nouto verkkokaupan toimipisteestä 0 €
Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat noutaa tilauksesi verkkokaupan toimipisteestä osoitteesta Luhtatie 4 G 05810 Hyvinkää. Kun tilauksesi on valmis, olemme sinuun yhteydessä sopiaksemme noutoajankohdan.