Yami leipätarjoitin Muubs

67,80  sis. ALV

  • Koko:44x22xH1,8 cm
  • Väri: tumman ruskea
  • Materiaali:  puu

 

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9440000101 Osastot: , ,
Kuvaus

Kuvaus

 

Yami-leipälauta on kaunis lisä keittiöön ja pöydälle tummalla värillään – mikä on myös antanut leipälaudalle nimen Yami, joka tarkoittaa japaniksi “pimeyttä”.
Ripusta Yami telineeseen, kun et käytä sitä, jotta se on osa keittiösi sisustusta tai aseta se seinää vasten litteä puoli alaspäin. Yami on suunniteltu nautittavaksi ja käytettäväksi.
Tarjoile rustiikkia leipää tai käytä leipälautaa hiilihapotetussa saarnipuussa perinteisenä leikkuulautana.

Toimitus
Toimitamme tuotteita Suomeen ja Ahvenanmaalle. Tilausten toimittamiseen käytämme Postia. Tuotteesi postitetaan normaalisti 2-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Poikkeuksen muodostavat loma-ajat, joista ilmoitamme erikseen kaupan sivuilla. Lähetyksen voi myös noutaa verkkokaupan toimipisteestä.

Toimituskulut

Kirje 3,20 €
Tilatessasi pelkästään kortteja, valitse toimitustavaksi kirje.

Postipaketti 5,90 €
Toimitamme kaikki lähetykset postipakettina, joita voi seurata lähetystunnuksella. Postipaketit toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaasi. Posti lähettää sinulle saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun lähetys on noudettavissa postitoimipaikasta.

Postin kotiinkuljetus 12,90 €
Tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi sinulle sopivaan aikana klo 9.00-21.00. Palveluun sisältyy aina puhelinsoitto kuljetusyhtiöltä (Posti) jakeluajankohdan sopimiseksi. Kotipaketti saapuu pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä. Huom. valitessasi tämän vaihtoehdon tarkista, että olet antanut myös puhelinnumerosi.

Nouto verkkokaupan toimipisteestä 0 €
Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat noutaa tilauksesi verkkokaupan toimipisteestä osoitteesta Luhtatie 4 G 05810 Hyvinkää. Kun tilauksesi on valmis, olemme sinuun yhteydessä sopiaksemme noutoajankohdan.