Joulu, Lahjaideat, Skandinaavinen sisustus

Viime hetken lahjavinkit!

Vieläkö lahjat ovat ostamatta? Minulla ainakin 🙂 Ajattelin vielä vinkata muutaman takuuvarman lahjaidean olipa lahjansaaja sitten intohimoinen sisustaja, ruoanlaittaja tai muuten vain laatua ja estetiikkaa arvostava lähimmäinen.

Tilaukset ehtivät hyvin jouluksi perille, kun tilaat viimeistään tiistaina 19.12.

 

Kotimainen Osmia

Kynttilät sopivat ihan jokaiseen hetkeen, mutta erityisen ihanaa niitä on poltella pimeään vuodenaikaan. Jouluvalmistelujen lomassa saa Joulun jo päästää valloilleen ja tunnelmoida upean JUL-tuoksukynttilän loisteessa.

Lämpimästi maustettu JUL tuoksuu piparkakuille, neilikalle, hunajalle ja glögille – siis skandinaaviselle joululle!

Talvikauteen sopii loistavasti myös Osmian-tuoksukynttilä. Sen hienovaraisessa tuoksussa voi aistia talven marjat ja jäisen puun.

 

 

 

Tanskalainen merkki Merakki 

Merakkin tyylikkäät mustat keittiötuotteet ovat kestosuosikkeja vuodesta toiseen eikä suotta, niitä on ilo pitää esillä keittiön tasolla.

 

 

 

Herkkuja Tanskasta – Nicolas Vahé

Nämä tuotteet ovat syntyneet rakkaudesta ruokaan ja laadukkaisiin raaka-aineisiin.

Erikoissuolat, pippurisekoitukset ja oliiviöljyt ovat joka keittiön käyttötavaraa. Makeisiin hetkiin löytyy hilloja ja hunajaa, kyytipojaksi teetä. Suolaisen nälkään pestoa, bruschettaa ja voileipäkeksejä.

Kaiken lisäksi tuotteet on pakattu tyylikkäisiin pakkauksiin ja purkkeihin.

Kerrassaan upea joululahja tai -kukkanen talven juhliin!

 

 

 

Miikon upeat keittiötuotteet

Laadukkaat ja luonnonläheiset Miiko-tuotteet ovat rakkaudella suunniteltu ja huolella Suomessa valmistettu. Leikkuulaudoissa ja pannunalusissa seikkailevat eläimet ja luontokuvat tuovat persoonallisen ilmeen keittiöön.

Käytä leikkuulautana, tarjoilualustana taikka vain sellaisenaan keittiön asetelmissa.

 

 

 

 

 

Tässäpä vain pikainen katsaus lahjasuosikkeihin niin isoille kuin pienille! Toki valikoimistamme löytyy paljon upeita designtuotteita Suomesta ja muista pohjoismaista. Tutustu ja ihastu ja yllätä ystäväsi.

Rauhallista ja lämmintä Joulun aikaa!